پنجاه و سومین نشست ماهیانه تغییر اقلیم برگزار شد.
پنجاه و سومین نشست ماهیانه تغییر اقلیم در تاریخ 29 اردیبهشت ماه 1404 برگزار شد.
این نشست با عنوان «تغییر اقلیم و نقش آن در مخاطرات جوّی اخیر در ایران» در ساعت 10 الی 12 روز دوشنبه 29 اردیبهشت ماه 1404 برگزار شد.

پنجاه و سومین نشست ماهیانه تغییر اقلیم با عنوان "تغییر اقلیم و نقش آن در مخاطرات جوّی اخیر در ایران" برگزار شد.
پنجاه و سومین نشست تغییر اقلیم با عنوان «تغییر اقلیم و نقش آن در مخاطرات جوّی اخیر در ایران» روز دوشنبه 29 اردیبهشت ماه 1404 از ساعت 10 تا 12 با حضور و سخنرانی جناب آقای دکتر عباس مفیدی برگزار شد. در این نشست، دکتر مفیدی به بررسی نقش تغییر اقلیم در مخاطرات جوی اخیر در ایران پرداختند. وی اشاره کردند: تغییرات اقلیمی ناشی از فعالیتهای انسانی، با افزایش گازهای گلخانهای مانند دیاکسید کربن و متان، تعادل انرژی زمین را بر هم زده و موجب گرمایش جهانی شده است. این پدیده فرکانس و شدت رویدادهای شدید اقلیمی مانند موجهای گرما، سیل، خشکسالی و طوفانهای گرد و غبار را افزایش داده که آثار مخربی بر طبیعت و جوامع انسانی دارند. در ایران، این تغییرات بهویژه در مناطق غربی و جنوبی مشهود بوده و همراه با تغییرات کاربری زمین، بحرانهایی مانند بیابانزایی و کاهش بارندگی را تشدید کردهاند. دادههای ماهوارهای و مدلهای پیشبینی مانند DCPP ابزارهایی کلیدی برای تحلیل روندها و برنامهریزی مدیریت بحران اقلیمی به شمار میآیند.
این نشست به همت مرکز تحقیقات تغییر اقلیم و سلامت (پژوهشکده محیط زیست دانشگاه علوم پزشکی تهران) و دپارتمان سلامت در حوادث و بلایای دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران در محل سالن شورای این دپارتمان برگزار گردید.
در این نشست که با حضور بیش از 145 نفر از اساتید، پژوهشگران، دانشجویان و علاقمندان حوزه تغییر اقلیم، مخاطرات جوی اخیر و امواج گرمایی انجام شد، همچنین دکتر عباس استادتقی زاده و دکتر مصطفی هادئی به بیان دیدگاه های خود در زمینه مخاطرات جوی اخیر در ایران پرداختند. جهت دسترسی به فیلم ضبط شده نشست اینجا کلیک بفرمایید.
ارسال نظر